Усова Алла Анатоліївна



Учитель математики Усова Алла Анатоліївна спеціаліст вищої категорії, голова методичної комісії кафедри природничо-математичних дисциплін.
Виявила себе фахівцем справи, вміє володіти колективом ліцеїстів. Саме це сприяє чіткості у побудові і проведенні уроків.
Часто вчитель виступає у ролі організатора навчальної праці Її уроки побудовані на ідеях гуманізму. Вчитель формує позитивне ставлення ліцеїстів до математики. На уроках майже немає незацікавлених учнів.
Усі її уроки мають практичну спрямованість. Учитель постійно акцентує увагу ліцеїстів на головних питаннях, уміло формує їхні знання, вчить застосовувати їх на практиці. У процесі роботи на кожному етапі виділяється та відбирається головне, аналізуються та встановлюються внутрішні зв’язки. Саме це сприяє вихованню працелюбства, відпрацюванню необхідних вмінь та навичок. Повага до математичних дисциплін досягається тим, що викладач контролює точність та своєчасність виконання ліцеїстами кожної пропозиції.
Значну увагу в роботі приділяє диференціації навчання, яка повинна забезпечити різний рівень підготовки ліцеїстів з урахуванням їхніх
ПОРТФОЛІО ВЧИТЕЛЯ