Жихарєва Тетяна Василівна

Жихарєва Тетяна Василівна вчитель - математики та інформатики, спеціаліст вищої категорії. Вчительдобре володіє науковою інформацією, знає ефективні методи навчання, вміє ними користуватися,по-різному комбінує методи залежно від теми, віку дітей, їхньої підготовки і розвитку. Основною метою своєї роботи вважає формування всебічно розвиненої, творчої та ініціативної особистості.
В роботі велику увагу приділяє методиці залучення учнів до активної розумової діяльності, підвищенню пізнавального інтересу ліцеїстів до предмета. Уроки Тетяни Василівни побудовані творчо. Вчитель на уроках використовує такі методи і форми роботи, які підвищують ефективність уроку, допомагають активізувати розумову діяльність  кожного ліцеїста, спрямовану на міцне запам’ятовування матеріалу з наступним застосуванням його при розв’язуванні задач.
Педагог передає власні знання ліцеїстам та пробуджує інтерес  до предмету, швидко орієнтується у найнесподіваніших ситуаціях, є гарним організатором, терплячим і вимогливим старшим товаришем, людиною закоханою у свою справу.