Пушка Софія Іванівна

Пушка Софія Іванівна - вчитель фізики, спеціаліст вищої категорії,  працює в Київському обласному ліцеї-інтернаті фізичної культури і спорту з 1997 року. До 2009-2010 н.р. очолювала методичну комісію кафедри фізико-математичних дисциплін.
Софія Іванівна — спеціаліст вищої категорії, Відмінник освіти України, висококваліфікований вчитель, має добру наукову та методичну підготовку. Вміє створити в класі той особливий психологічний мікроклімат, коли ліцеїстам хочеться вчитися.
Усі її уроки мають практичну спрямованість. Учитель постійно акцентує увагу ліцеїстів на головних поняттях, уміло формує їхні знання, вчить застосовувати їх на практиці. Значну увагу в роботі приділяє диференціації навчання, яка повинна забезпечити різний рівень підготовки ліцеїстів з урахуванням їхніх інтересів.
Софія Іванівна—педагог з великим досвідом роботи і великими професійними навичками. До вивчення навчальних тем підходить по-новому, з творчістю, не забуваючи, що відоме вчителям і повторюване ними з року в рік десятки разів, учень відкриває для себе вперше.
Софія Іванівна вдумливий, творчо працюючий педагог. Повною мірою користується здобутками методичної науки, використовує науково—дослідницькі методи